Hevoset

Pavadonis haluaa tarjota apua myös hevosihmisille!

Hevosten kanssa olen pyörinyt ala-asteikäisestä lähtien ja nämä isot ja ylväät olennot ovat vieneet sydämen mennessään täysin. Omaan ratsastustaustaa eri opettajien opeista niin esteistä kuin kouluratsastuksestakin. Maastakäsittelytaitojani parannan jatkuvasti lisää treenaten ja käyden pidempään alalla olleiden opissa.

Hevosten kanssa työskentelyn tulee olla turvallista, sillä hevonen on iso ja voimakas eläin. Turvallisuus on yksi seikka, joka on ehdottomasti otettava huomioon koulutuksen lomassa. Toinen tärkeä asia on tehdä koulutusta hevosen tarpeet huomioiden ja jokaiselle löytäen ne parhaan keinot toimia. Jokainen eläin on yksilö ja tavoitteeni on löytää juuri sinun yksilöllisesi sopivat keinot onnistumisten saantiin.

Koulutusten lomassa opiskelen jatkuvasti lisää hevosista lukien ja käyden luennoilla. Olen kouluttanut myös varsoja ratsuiksi Tea Ihalaisen opissa ja käyn seuraamassa Tuire Kaimion valmennuksia. Tietoa ja taitoa on kertynyt jaettavaksi asti, joten haluan sen teille myös jakaa.

Tarjoan yksityiskäyntejä, jonka määrän valitset sinä sekä varsan koulutusta ratsuksi. Erityisesti varsojen kanssa työskentely on lähellä sydäntäni.

Ota yhteyttä, jos sinulla heräsi kysymyksiä!

Millainen kurssi sopii hevoselleni?

Onko hevosesi varsa vai jo koulutettu ratsu? Varsankoulutuspalvelusta voit kysyä lisää elainpalvelupavadonis@gmail.com

Tuleeko hevonen rauhallisena ja luottavaisena traileriin? Onko siinä jokin ongelmakohta? Teille voisi sopia Lastauskurssi, jolla käymme lastaukseen liittyviä ongelmia läpi pala kerrallaan ja ratkomme juuri teidän ongelmanne. Kurssi sopii myös niille, jotka eivät ole ikinä lastanneet hevostaan tai hevosta ei ole ikinä lastattu. Halutessasi apua tarkemmin juuri tiettyyn ongelmaan, varaa ongelmakäyntiaika, jotta ongelma saadaan korjattua.

Onko teillä ongelmia lääkityksissä, suihkeiden laitossa tai jalannostoissa? Hoitotoimet -kurssi sopisi varmasti tällöin teille.

Haluatko parantaa hevosesi hyvinvointia ja lisätä yhteistä aikaanne maastakäsin? Maastakäsittelykurssilla käydään läpi suhdettanne parantavia tehtäviä maastakäsin. Sopii myös sairaslomalla olevalle tai kuntoutettavalle. Kun haastamme hevosen itse miettimään ja oppimaan, se kuluttaa huimasti energiaa ja on mukavaa yhteistä puuhaa. Jos tästä innostut, voit opettaa hevosellesi erilaisia kohteita Kohdekurssilla, joita voit hyödyntää myös arkielämässänne.

Kysy lisää, minkälainen kurssi sopisi juuri teille!