Kissat

Miksi kissankoulutusta?

Kissat ovat kovin väärinymmärrettyjä ja niiden arvoa ei tunnisteta. Tämän vuoksi, haluan näyttää teille asiakkaille, että kissankin kanssa voi tehdä asioita ja sen kanssa pystyy luomaan hyvän ja positiivisen luottamussuhteen. Kissat ovat hurjan fiksuja ja kekseliäitä. Niiden koluttaminen eroaa hieman koirankoulutuksesta, mutta kissojenkoulutuskaan ei ole rakettitiedettä. Se on todella hauskaa puuhaa ja siitä nauttii taatusti niin ihminen kuin kissakin.

Itselläni ei ole koskaan ollut omaa kissaa, mutta sukulaisilla ja ystävilläni on, joten sitä kautta olen päässyt tutustumaan näihin kiehtoviin otuksiin. Jonain päivänä omistan kissankin, mutta tällä hetkellä se ei ole mahdollista. Tämä ei ole kuitenkaan este sille, että en olisi opiskellut kissoista! Olen käynyt monella kissaluennolla (mm. Päivi Ylikorpi, Miira Hellsten ja Katriina Tiira) ja ahminut monia kissakirjoja. Lisäksi olen kouluttanut kissoja. Kokemusta on niin pennuista kuin aremmistakin yksilöistä.

Nyt haluaisin jakaa tietoani eteenpäin, sillä sitä on kertynyt hurjasti!

Tervetuloa Pavadoniksen kissapalveluihin! Toivottavasti olette yhtä innoissane, kuin minäkin asiasta!

Millainen kurssipolku sopii kissallesi?

Jokaisen kissan tulisi osata mennä koppaan. Monelle koppaan meno on hankalaa ja päätyy lopulta jahtaamisleikkiin. Kopasta tulisi tehdä kissalle sen oma turvapaikka. Koppakurssilla opetamme kissalle kopan mukavaksi ja saamme näin myös helpotusta eläinlääkärireissuihin ja autossa matkustamiseen.

Haluaisitko ulkoilla kissasi kanssa, mutta kissa lähte karkuun nähdessään valjaat? Tämä on yleinen ongelma, johon tarjotaan ratkaisu Mennään ulos -kurssilla. Tällä kurssilla opetellaan, että valjaat on kannattava asia ja ulos on kiva mennä.

Jos hoitotoimenpiteet tuottavat tuskaa, suosittelen Hoitotoimenpiteet kurssia. Tällä kurssilla opettelemme ennakkoon mm. eläinlääkärissäkin tehtäviä toimenpiteitä ja teemme niistä positiivisia kokemuksia.