Koirat

 Mitä kurssimme sisältävät?

Kaikki kurssimme perustuvat arjentaitoihin! Pentukurssilla keskitymme pääasiassa luopumiseen, luoksetuloon sekä hihnassa kulkemiseen. Siellä käydään myös paljon malttitreenejä ja arkea helpottavia harjoituksia. Arjentaidot kurssi määräytyy osallistujien toiveiden mukaan, mutta sielläkin lähdemme perusteista; luoksetulo, paikalla olo, hihnassa kulkeminen sekä luopuminen. Hihnakäytös ja ohituskursseilla keskitymme saamaan onnistumisia ja hyviä kokemuksia hihnassa kulkemisessa ja ohituksissa. Kurssit ovat rakennettu niin, että ne sopivat kaikille, jotka ne kokevat tarpeellisiksi. Kurssien ollessa ulkona, voimme ottaa hyvin etäisyyttä muihin tarvittaessa. 

Millainen kurssipolku omalle koiralleni sopii?

PentukurssiArjentaidotJatkokurssi

Jos tuntuu, että tarvitset koirasi kanssa kertausta Luoksetulosta, Luopumisesta, Rauhoittumisesta tai Hoitotoimista, kannattaa osallistua näihin asioihin keskittyvälle kurssille.

Harrastuskursseja löytyy esimerkiksi Rally-toko, Nose Work sekä Hajuerottelukurssit. Näistä kursseista kannattaa aloittaa alkeista ellei ole aikaisempaa kokemusta lajista. Kouluttajalta voi myös kysyä suosituksia juuri teille sopivasta kurssista tai harrastuslajista.

Käytöstavat kuntoon!

Ryntäsikö koirasi jälleen ojaan? Entäs ovesta ilman lupaa? Varastiko koirasi lapsen kädestä leivän? Ei hätää! Kurssilla opitaan, miten koiralle saadaan käytöstavat ja miten niistä myös pidetään kiinni. Ai mitkä käytöstavat? Kannattaa tulla kurkkaamaan!