Pavadoniksen pentupaketti

Sinulle, jonka perhe on kasvamassa pennulla!

Sisältää 3 kotikäyntiä; yksi ennen pennun hankintaa, toinen pennun ollessa kotona vajaa viikko ja kolmas tästä 1-2 viikon kuluttua. Ensimmäisellä käynnillä käymme läpi valmisteluita kuten tarkistamme, että koti on turvallinen pennulle, puhumme rodun tarpeista ja varmistetaan yhdessä, että pentu saa mahdollisimman parhaan alun elämälleen uudessa kodissa.

Seuraavalla käynnillä harjoitellaan yhdessä esimerkiksi luopumista, lenkittämistä ja muita tärkeitä taitoja ja tietenkin käydään kuulumiset läpi. Seuraava kerta on tarkoitettu ihmisen ja pennun taitojen hiomiseen ja tarkastetaan ja ratkotaan mahdolliset ongelmat.

Koko paketin ajan on tuki joko puhelimitse tai sähköpostilla sekä mahdollisuus myös lisäkäynteihin.

Paketin voi aloittaa jo silloin kun rotu on päätetty tai vaihtoehdot ovat rajattu muutamaan. Vastuullisten kasvattajien joukossa on myös niitä vastuuttomampia, joten yhdessä voimme tarkistaa myös, että kasvattajalta kannattaa pentu hankkia ja vältymme näin huonokuntoisilta ja ylijalostetuilta koirilta.

Paketin avulla haluan kantaa korteni kekoon, jotta ihmiset eivät ostaisi pentutehtailijoilta pentuja ja saisivat mahdollisimman hyvän startin koiran kanssa. Paketti sisältää kirjalliset ohjeet opetettavista käytöksistä ja monta muuta hyvää tiedonlähdettä, joista varmasti on apua.

Paketti sopii niin ensimmäisen koiran ottajalle kuin monen koiran omistaneelle!

Hinta 70 euroa